Connemara Cup

Connemara Cup pistekilpailu

 

Kilpailu jatkuu koko vuoden. Se on tarkoitettu lähinnä seura- ja aluetasolla kilpaileville tai kansallisella tasolla uraansa aloittaville ratsukoille. Ponin tulee olla rekisteröity, puhdasrotuinen connemara. Ratsastajan tai ponin omistajan tulee olla Suomen Connemarayhdistys ry:n jäsen. Pisteitä saa kaikista lajeista, seura- alue- ja rotuponikilpailuista sekä kansallisista kilpailuista erillisen taulukon mukaisesti. Pisteitä saa myös hyväksytystä suorituksesta!

Tuloksia voi lähettää vastuuhenkilölle pitkin vuotta ja ne julkaistaan yhdistyksen jäsenlehdessä sekä internetsivuilla. Kolme vuoden lopussa eniten pisteitä kerännyttä ponia palkitaan rahapalkinnoin ja pokaalein.

Camellia 265 IC (Øxenholm Godot
ECH 17 – Elmely’s Sweet Caroline) with rider Kaisa Klemola © Mirella Ruotsalainen

Suomen Connemarayhdistys ry palkitsee kiertopalkinnolla vuosittain myös SRL:n ranking-tilaston menestyksekkäimmän, kansallisella tasolla kilpailevan connemaran.

Tiedustelut ja tulokset:
Merja Nurmi
p. 0400 571 296
e-mail: mn (at) rockfieldponit.net

EDELLISVUOSIEN TULOKSIA

Connemara Cupin kilpailusäännöt

1. Kilpailuaika on 1.1.2017 – 31.12.2017

2. Kilpailuun voivat osallistua ratsastajat, jotka ovat Suomen Connemarayhdistys ry:n jäseniä. Ranking-pisteitä lasketaan myös poneille, jotka ovat yhdistyksen jäsenten omistamia, vaikka ratsastaja ei olisikaan jäsen. Ratsastajilla ei ole ylä- eikä alaikärajaa.

3. Ponin tulee olla puhdasrotuinen, rekisteröity connemara. Sen tulee myös olla vähintään nelivuotias.

4. Kilpailulajeina ovat koulu-, rataeste-, kenttä-, laukka-, western- ja matkaratsastus sekä valjakkoajo ja ravikilpailut. Rotuyhdistyksen johtokunta voi hyväksyä myös muun kilpailulajin (engl. ratsastusluokat).

5. Ranking-pisteet lasketaan liitteenä olevan taulukon mukaan. Poni voi osallistua kilpailuun vain kahden ratsastajan kanssa. Poni saa osallistua korkeintaan kahteen luokkaan / kilpailupäivä.

6. Kilpailutulokset tulee lähettää Suomen Connemarayhdistys ry:n nimeämälle henkilölle, joka vuodelle 2017 on Merja Nurmi. Tuloksia voi vuoden aikana toimittaa sähköpostilla, mutta kilpailuajan päätyttyä tulee kopiot virallisista tulosluetteloista tai kilpailusihteerin vahvistamat tulokset toimittaa tulosten laskennasta vastaavalle henkilölle.

7. Tuloksista on käytävä ilmi ponin nimi ja rekisterinumero, ratsastajan nimi, kilpailun aika ja paikka, kilpailulaji sekä saavutettu tulos.

8. Ranking-tilanne julkaistaan yhdistyksen jäsenlehdessä lehden aineistopäivään mennessä toimitettujen tulosten perusteella. Kilpailun lopullinen tulos selviää 1.1.2018 mennessä toimitettujen tulosten perusteella ja parhaat ponit palkitaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Jos kahdella ponilla on sama pistemäärä, se joka on kilpaillut useammassa lajissa sijoittuu korkeammalle tulosluettelossa.

9. Eniten pisteitä kerännyt poni palkitaan kiertopalkinnolla ja muistopokaalilla. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet ponit palkitaan muistopokaalilla. Kolme parasta ponia palkitaan myös rahapalkinnoin (150 € / 100 € / 50 €). Kaikki tuloksia lähettäneet palkitaan yhdistyksen ruusukkeella.

10. Jos sama ratsukko voittaa kilpailun kolmena vuonna, se palkitaan kunniapalkinnolla eikä ratsukolla ole tämän jälkeen osallistumisoikeutta kilpailuun. Poni voi kuitenkin osallistua toisen ratsastajan kanssa ja ratsastaja voi osallistua toisella ponilla.

 

Pistetaulukko

Hyväksytty tulos Sijoitus Voitto
1-taso (ent. harjoitus- ja seurataso) 10 20 30
2-taso (ratsastusluokat ja WHP, ent. aluetaso) 20 30 40
3-taso (ent. kansalliset) 30 40 50
4- ja 5-taso (SM-kilpailut, kv- ja suuret kilpailutapahtumat) 40 50 60

 

Vanity Fairy Siobhan 230 C – Kaisla Kivistö (Janus RC 71 – Eiris Fairy Fiona 168 C – Ardnasillagh O’Flaherty 5 C)