Suomen Connemarayhdistys ry

Eternal Flake 19 C (Symphatil Hazy Becks 12 C – Apris Caroliina 150 C – Ardnasillagh O’Flaherty 5 C)

– perustettu 1984, jäseniä vuosittain noin 100
-tarkoituksena kehittää ja tehdä tunnetuksi Suomen connemaraponikantaa sekä käyttö- että jalostusponina
– julkaisee jäsenlehteä, joka tällä hetkellä ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Jäsentiedotteita julkaistaan tarvittaessa.
– järjestää rotunäyttelyitä, koulutustilaisuuksia, jäsenmatkoja ym. tapahtumia
– palkitsee vuosittain parhaiten menestyneet ponit kilpailuissa ja näyttelyissä
– tekee yhteistyötä muiden rotuyhdistysten kanssa, mm. Poninäyttelyn järjestäminen ja PoniBreeders
– Suomen Hippos ry:n, PONY:n ja International Committee of Connemara Pony Societies’n jäsen
– järjestämässä PoniBreeders -kilpailua Suomessa syntyneille 5-6 -vuotiaille poneille
– vuosittainen Connemara Cup-pistekilpailu jäsenille

LIITY JÄSENEKSI

Connemarauutiset -jäsenlehti ja jäsentiedotteet

Vuonna 2017 Connemarauutiset ilmestyy kaksi kertaa. Jäsenlehtä koskevat kyselyt Katja Leppäselle (rosefield (at) luukku.com) ja painovalmiit jutut Kaisa Kukkaselle (kaisa (at) kukkanen.net).

Johtokunta toivoo, että kaikki jäsenet, joilla on sähköposti käytössään ilmoittaisivat osoitteen jäsensihteerille. Näin säästetään jäsentiedotteen osalta postikuluja ja tiedonkulku nopeutuu. Myös esim. muiden rotuyhdistysten järjestämistä tapahtumista, esim. näyttelyistä tai kilpailuista voidaan tiedottaa nopeimmin sähköpostilla.

Huom! Korvaa sähköpostia lähettäessäsi osoitteiden (at) merkillä @